De Elfique Ervaring

Activiteiten op de site van Raborive en de omliggende valleien

Raborive
Raborive

Originele activiteiten voor teambuilding, of uitstappen met familie of vrienden.

Welkom in Raborive

Wij nodigen u uit om de Elfique ervaring te beleven op deze uitzonderlijke site te midden van de bossen aan de oevers van de Amblève.

De site van de brouwerij Elfique en de natuur eromheen zijn doordrenkt met de magie van de Amblève en onze Ardennen. Of u nu voor een rondleiding of een evenement op maat komt, u houdt er altijd ongelooflijke herinneringen aan over.

Activiteiten

1/8

Bezoek aan de brouwerij en bierdegustatie

De gidsen die u rondleiden door de brouwerij zijn echte liefhebbers die Elfique tot leven brengen. Tijdens het bezoek worden enkele geheimen verklapt die het succes van ons bier verzekeren. De bezoekers krijgen uitleg bij alle stadia van het brouwproces van de Elfique Ambrée, Triple Blonde en IPA, en kunnen ze daarna in onze berghut proeven.

Het bezoek is de gelegenheid om de historische rijkdom van de site, waar de rivier en de mensen al zo vele eeuwen samenwerken, te ondekken.

Bezoek aan de brouwerij en bierdegustatie

2/8

Ontdekkingstocht rond Raborive met bezoek en bierdegustatie

De Tartines de Chambralles, de uitzichten op de Amblève-vallei, de pijlerfronten en de passen die door de vegetatie worden heringenomen ... De hoogtes en heuvels die Raborive omringen zijn het verkennen waard.

Nadat we onze batterijen hebben opgeladen tijdens onze wandeling in de Ardense natuur, keren we terug naar de brouwerij voor het bezoek en een welverdiende degustatie (een bier proeven tijdens de wandeling kan eveneens worden georganiseerd).

Ontdekkingstocht rond Raborive met bezoek en bierdegustatie

3/8

Een wandelparcours op maat met een bezoek en bierdegustatie

In en rond Aywaille zijn er veel natuurschatten en unieke landschappen te bezichtigen. Door het volgen van de aanwijzingen (afstand, moeilijkheidsgraad, etappes en haltes met versnaperingen door middel van collectieve voertuigen ...) kunnen we een aangepaste route in onze prachtige regio uitstippelen.

Bij hun aankomst in de brouwerij worden de wandelaars hartelijk onthaald na hun mooie prestaties.

Een wandelparcours op maat met een bezoek en bierdegustatie

4/8

Gemakkelijke wandeling langs de ourthe en abseilen van een natuurlijke rots

Vertrekkend vanuit de Taverne Rive Gauche in Hamoir, leidt een circuit u gedurende ongeveer 5 km langs de Ourthe. In Comblain-Fairon gaan we over een opmerkelijk kunstwerk, namelijk de nieuwe brug op het Ravelpad.

Na een van de bochten voorziet het Elfique-team versnaperingen, een bierproeverij en ... de nodige veiligheidsuitrusting en touwen voor het abseilen langs de rivier. Een unieke ervaring die voor iedereen toegankelijk is.

Gemakkelijke wandeling langs de ourthe en abseilen van een natuurlijke rots

5/8

Programma voor teamactiviteiten dat u zelf samenstelt, buiten of binnen

Om de geest of synergieën binnen een team te bevorderen, gaat er niets boven enkele goed uitgekozen opdrachten.

Een uitdaging of gewoon een reeks workshops waaraan iedereen deelneemt naargelang zijn vaardigheden of wensen, alles is mogelijk.

Programma voor teamactiviteiten dat u zelf samenstelt, buiten of binnen

6/8

La roche aux corneilles, een echte klimuitdaging

Na een uitgebreide en gedetailleerde briefing begint het team aan de klim van de Roche aux Corneilles.

Het team wordt voorzien van een zeer complete uitrusting, waaronder touwen, karabijnhaken, riemen, helmen, klimgordels, katrollen ... Maar bovenal krijgt het team een duidelijke opdracht: het installeren van een veilige touwparcours, dat waardig is van een bergreddingsteam, over de hele Roche des Corneilles.

La roche aux corneilles, een echte klimuitdaging

7/8

Oriëntatieparcours

De GPS heeft onze kaarten vervangen, maar brengt ons niet op de paden en leidt ons nergens meer heen wanneer zijn batterij leeg is ... Om het plezier te herontdekken van echt te weten waar we ons bevinden en waar we naartoe gaan, kan niets een goede kaart, kompas en voorbereidende training vervangen.

Oriëntatieparcours

8/8

Bergparcours in Sy

Onder begeleiding van erkende instructeurs volgen we een bergparcours met echte klimonderdelen.

De moeilijkheid is reëel, evenals de sensaties, maar met het beste advies, een waterdichte veiligheid en de juiste uitrusting is het verrassend hoe u erin slaagt om gemakkelijk indrukwekkende rotsachtige gebieden over te steken.

Daarna kunnen we er nog over napraten in het restaurant Cheval Blanc, dé verzamelplaats voor klimmers, in Sy.

Bergparcours in Sy
Veiligheid

De activiteiten worden begeleid door hooggekwalificeerd personeel.

Veiligheid

Alle activiteiten van de Elfique Experience gebeuren onder de begeleiding van hooggekwalificeerd personeel. De smidse wordt geanimeerd door een smid. Brouwers en ingenieurs gidsen de bezoeken en verzorgen de bierdegustaties. De animatoren die verantwoordelijk zijn voor de klimactiviteiten zijn erkende commando-instructeurs of door hen opgeleide instructeurs. Collectieve en individuele beschermingsmiddelen worden gebruikt in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikanten en worden regelmatig gecontroleerd.

Wij zijn houthakkers, gepassioneerd door lokale traditie, mechaniekers, vakmensen ... We zijn er trots op om onze ervaring met u te delen, om u memorabele momenten te laten beleven en u enkele sleutels te geven om het mysterie van onze prachtige Ardenne te ontrafelen.

Vijf overdekte plaatsen en één privé-eiland
Vijf overdekte plaatsen en één privé-eiland

Vijf overdekte plaatsen en één privé-eiland

Een parking met 300 plaatsen die plaats biedt aan partytenten en tijdelijke constructies.

Contact

Een idee? Een behoefte? Neem contact met ons op, onze oplossingen zijn flexibel!

Contact

De Elfique Ervaring 0478 56 13 20 (Tigist Célestine Kaulmann)
0473 26 89 51 (Mathilde Girin)
experience@elfique.be

Adres Raborive 2 • 4920 AYWAILLE
GPS 50.479167 N 5.647500 E