De Elfique Ervaring

ACTIVITEITEN OP DE SITE VAN RABORIVE EN DE OMLIGGENDE VALLEIEN

Originele activiteiten voor teambuilding, of uitstappen met familie of vrienden.

WELKOM IN RABORIVE

Wij nodigen u uit om de Elfique ervaring te beleven op deze uitzonderlijke site te midden van de bossen aan de oevers van de Amblève.

De site van de brouwerij Elfique en de natuur eromheen zijn doordrenkt met de magie van de Amblève en onze Ardennen. Of u nu voor een rondleiding of een evenement op maat komt, u houdt er altijd ongelooflijke herinneringen aan over.

ACTIVITEITEN

1/7

Bezoek aan de brouwerij

De gidsen die u rondleiden door de brouwerij zijn echte liefhebbers die Elfique tot leven brengen. Tijdens het bezoek worden enkele geheimen verklapt die het succes van ons bier verzekeren en de bezoekers krijgen uitleg bij alle stadia van het brouwproces.

Het bezoek is de gelegenheid om de historische rijkdom van de site, waar de rivier en de mensen al zo vele eeuwen samenwerken, te ondekken.

Duur: +- 30 min.

2/7

Ontdekkingswandeling

De paden en heuvels rond Raborive zijn het avontuur waard.

Overtocht per tokkelbaan, bospaden en/of via cordata. Langs de valleien van de Ourthe en de Amblève zijn de mooiste uitzichtpunten vaak alleen bereikbaar via bergpaden of rotsen.
Ze kunnen ontdekt worden door volkomen veilige routes te volgen, met precies de juiste hoeveelheid met precies de juiste hoeveelheid spanning.

Mogelijkheid om een grote abseil uit te voeren.

Terug bij de brouwerij sluiten we de activiteit af met een bezoek aan de productiesite en de historische site.

Duur: min. 2u30

Aantal deelnemers: min. 10 personen

Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk.

3/7

Een wandelparcours op maat

In en rond Aywaille zijn er veel natuurschatten en unieke landschappen te bezichtigen. Door het volgen van de aanwijzingen (afstand, moeilijkheidsgraad, etappes en haltes met versnaperingen door middel van collectieve voertuigen …) kunnen we een aangepaste route in onze prachtige regio uitstippelen.

Bij hun aankomst in de brouwerij worden de wandelaars hartelijk onthaald na hun mooie prestaties.

4/7

Cohesie workshops

Om de geest of synergieën binnen een team te bevorderen, gaat er niets boven het ondernemen van enkele goed uitgekozen opdrachten.

Diverse ludieke workshops waarbij het team blijk moet geven van inventiviteit, cohesie, creativiteit en communicatie in een ontspannen en gezellige sfeer die uitwisselingen aanmoedigt.

Duur: 60 min. per workshop

5/7

De Schiet Trilogie

Activiteit verdeeld in 3 verschillende maar elkaar aanvullende workshops:

  1. Het KIM (Keep In Mind) spel: het doel is een reeks voorwerpen, elk met een verhaal, uit het hoofd te leren. Het gaat hier niet om gewone voorwerpen, maar om uitrusting die verband houdt met de operationele opdracht van de scherpschutters.
  2. Spotting: dit is een observatieoefening; het spotten van doelen en potentiële bedreigingen met een verrekijker.
  3. Schieten: precisieschieten met onder licentie door FN Herstal geproduceerde oefenwapens, bestemd voor de opleiding van rekruten van elite-eenheden. De kogels zijn biologisch afbreekbaar en ongevaarlijke kogels.

Duur: +- 30 min. per workshop

Aantal deelnemers: min. 15 personen

6/7

Oriëntatieparcours

De GPS heeft onze kaarten vervangen, maar brengt ons niet op de paden en leidt ons nergens meer heen wanneer zijn batterij leeg is … Om het plezier te herontdekken van echt te weten waar we ons bevinden en waar we naartoe gaan, kan niets een goede kaart, kompas en voorbereidende training vervangen.

Duur: van 60 tot 120 min.

7/7

Rostenparcours in Sy / rondrit in 4x4 voertuigen (Iltis)

Prachtige landschappen, steile valleien, hoogtevreeswekkende rotsen, een prachtige rivier, soms rustig, soms onstuimig, een sobere en mysterieuze vallei…

Na een korte opleiding, vertrek met onze 4×4 voertuigen naar het beginpunt van de wandeling.

Gemengde wandelroute: bergachtige en oneffen omgeving / rivieroever. Twee beveiligde hoogtevrees passages, gemakkelijk te omzeilen voor diegenen die geen uitdagende route willen volgen.

Doorgang langs de mooiste uitzichtpunten van het Ourthedal: de Crêtes de Sy, de Roches Delvennes, de Pic de la Nandouir, de natuurlijke herrijzenissen, de Rochers de la Cathédrale, de Grotte des Vignobles, de Rocher de la Vierge en de droge beek van de Ru de Filot.

Terug per 4×4 naar Raborive.

Duur: een halve dag

Laden in uitvoering ...

De activiteiten worden begeleid door hooggekwalificeerd personeel.

VEILIGHEID

Alle activiteiten van de Elfique Experience gebeuren onder de begeleiding van hooggekwalificeerd personeel. De smidse wordt geanimeerd door een smid. Brouwers en ingenieurs gidsen de bezoeken en verzorgen de bierdegustaties. De animatoren die verantwoordelijk zijn voor de klimactiviteiten zijn erkende commando-instructeurs of door hen opgeleide instructeurs. Collectieve en individuele beschermingsmiddelen worden gebruikt in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikanten en worden regelmatig gecontroleerd.

Wij zijn houthakkers, gepassioneerd door lokale traditie, mechaniekers, vakmensen … We zijn er trots op om onze ervaring met u te delen, om u memorabele momenten te laten beleven en u enkele sleutels te geven om het mysterie van onze prachtige Ardenne te ontrafelen.

Vijf overdekte plaatsen en één privé-eiland
Vijf overdekte plaatsen en één privé-eiland

VIJF OVERDEKTE PLAATSEN EN ÉÉN PRIVÉ-EILAND

Een parking met 300 plaatsen die plaats biedt aan partytenten en tijdelijke constructies.

Een idee? Een behoefte? Neem contact met ons op, onze oplossingen zijn flexibel!

Contact

De Elfique Ervaring 04 263 07 17 (Mathilde Girin)
[email protected]

Adres Raborive 2 • 4920 AYWAILLE
GPS 50.479167 N 5.647500 E